BETA
Vi bygger nyt site, og det kan godt rode lidt imens.

Rådgivning

Rådgivning

Rådgivning

Få inspiration og hjælp

Prisen på energi er høj, så nu er der endnu en god grund til at spare på den. Du kan gøre meget selv – og det behøver ikke koste noget at komme i gang. Mød os og få inspiration til, hvordan du sparer på energien.

Mød os ansigt til ansigt

Kom forbi et af vores arrangementer og bliv klogere på, hvordan du sparer. I år kan du møde en af SparEnergi.dk's rådgivere til over 200 forskellige arrangementer i hele landet. Hør om tilskudsordninger, og få gode ideer til, hvordan du her og nu kan skære ned på dit energiforbrug – og spare penge.

 

Mød os på nettet

Bliv inspireret til at spare på energien hjemme fra sofaen. Vi afholder løbende webinarer, hvor vi tager forskellige emner op.

Ring eller skriv

Ring eller skriv

Vores erfarne energirådgivere sidder klar med gratis råd til, hvordan du skruer ned for dit energiforbrug og sparer penge.

Ring eller skriv til os, hvad enten du vil høre om mulighederne for at få tilskud til energiløsninger, overvejer at skifte vinduer, skrotte dit olie- eller naturgasfyr, eller noget helt fjerde. 

Vi glæder os til at hjælpe dig videre, så du kan spare energi, penge og CO2. Og husk: hos os er gode råd til private husstande helt gratis.

Sådan får du fat i os

RIng til os

Ring til os

Tlf.: 31 15 90 00

Spørgsmål om varmechecken på tlf.: 51 67 43 13 fra 9 til 15 på hverdage.

Skriv til os

Skriv til os

info@sparenergi.dk

Træffetider

Træffetider

Mandag - torsdag: kl. 8-17
Fredag: kl. 8-15

Ring eller skriv

 

Kom i mål med rådgivning

Kom i mål med rådgivning

Stor erfaring og professionel viden er guld værd, når du f.eks. vil skifte opvarmningsform eller energirenovere din bolig. Derfor er det en god idé at få hjælp af en rådgiver. Her kan du læse om mulighederne.
BedreBolig

BedreBolig-rådgiver

En BedreBolig-rådgiver kan hjælpe dig med at planlægge en energirenovering af din bolig.
Alle BedreBolig-rådgivere er godkendt af Energistyrelsen, og har typisk en baggrund som f.eks. håndværker, arkitekt, ingeniør eller bygningskonstruktør – plus en grundig efteruddannelse i energirådgivning.

Energikonsulenter

Energikonsulenter er bygningseksperter, der først og fremmest arbejder med energimærkning af boliger, men som også kan rådgive dig om energirenovering. En energimærkning er en gennemgang af dit hus, der viser, hvor det er en god idé at sætte ind, når du vil skrue ned for energiforbruget.

Rådgivning i din lokale kommune

En del kommuner tilbyder rådgivning om, hvordan du kan spare på energien. Kontakt din kommune og hør om mulighederne.

VE-godkendt virksomhed

VE-godkendte virksomheder

Installatører og montører, som er VE-godkendt af Energistyrelsen, kan både hjælpe med at vælge og installere varmepumpe eller solcelleanlæg, så du får det rigtige anlæg.

 

Rådgivning